UMP rai staf cemerlang dalam Majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2023 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 21 Mac 2023 - Seramai 149 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) dan meraih anugerah dalam pelbagai bidang dirai sempena Majlis Hari Kualiti dan Inovasi UMP 2023 baru-baru ini.