Yayasan UMP sumbang kelengkapan sekolah buat anak-anak staf - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 13 Mac 2023 - Seramai 100 orang anak staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan kelengkapan pakaian sekolah sempena program Kembali Ke Sekolah (Back To School) anjuran Yayasan UMP dan Jabatan Pendaftar yang telah diadakan di kedua-dua kampus UMP Pekan dan Kampus Gambang.