Program Bicara Budayawan Pahang Siso Kopratasa Dari Balok ke Pentas Seni - Muhammad Hafiz Aswad, Ahmad Kamal (UMPSA, 2023)
PEKAN, 16 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program bertajuk Bicara Budayawan Pahang ‘Siso Kopratasa: Dari Balok ke Pentas Seni’ baru-baru ini bertempat di Eksekutif Lounge, Perpustakaan UMP.