UMP meterai kerjasama dengan Universiti dari Indonesia - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 21 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Universitas Pembangunan Panca Budi, Medan dan Unika Santo Thomas, Medan dalam usaha melebar luas kolaborasi dalam bidang akademik, penyelidikan dan pengantarabangsaan.