UMP jalin kerjasama dengan Kedutaan Libya dan Premium Language Center - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUALA LUMPUR, 17 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Pejabat Hal Ehwal Akademik Kedutaan Libya dan Premium Language Center (PLC) dalam menyokong bidang akademik, penyelidikan dan pengantarabangsaan.