CITREX UMP pamer 279 produk inovasi pelajar dan penyelidik - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
GAMBANG, 14 Mac 2023 - Pameran Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX), Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2023 penganjuran kali ke-13 menyaksikan seramai 84 pemenang pingat emas, 146 pemenang pingat perak dan 36 pemenang pingat gangsa yang membabitkan sebanyak 279 penyertaan daripada kategori staf, pelajar IPT dan pelajar sekolah.