UMP, Yayasan UMP, RDA dan Kelab Ekuestrian Tanjung Lumpur meterai kerjasama aktiviti berkuda - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 15 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP), Yayasan UMP, Riding For The Disabled Association Malaysia (RDA) dan Kelab Ekuestrian Tanjung Lumpur memeterai kerjasama dalam aktiviti berkuda dengan berkongsi kepakaran, aktiviti kesukarelawanan dan perkhidmatan berkuda bagi membantu kanak-kanak berkeperluan khas dengan memberi terapi kepada mereka untuk pulih.