UMP perkenalkan set hidangan Menu Kasih Rahmah - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Februari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan set hidangan Menu Kasih Rahmah yang ditawarkan kepada warga UMP yang dapat dinikmati dengan hidangan tengah hari pada harga RM 5.