Program Sentuhan Kasih erat hubungan generasi baharu melalui aktiviti sosial dan kemasyarakatan - Akmal Asyraf, Mior Azalian (2023)
MANONG, 10 Mac 2023 - Seramai 25 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada Skuad Yayasan UMP memanfaatkan masa cuti semester mereka dengan menyertai Program Sentuhan Kasih@Manong, Perak bagi menyantuni warga tua dan merapatkan hubungan generasi dengan warga di Pusat Pengajian Pondok Ar-Ridzuan (PPPAR) serta masyarakat setempat melalui baru-baru ini.