Aidisyahrul alumni UMP kini Jurutera Robotik - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2023)
PEKAN, 13 Mac 2023 – Meminati dunia robot sejak kecil dan berpeluang menyertai pertandingan robot ketika mewakili peringkat daerah sewaktu berusia 11 tahun mendorong Aidisyahrul Hanif, 24 untuk terus mendalami bidang ini sewaktu mengikuti pengajian di Universiti Malaysia Pahang (UMP).