UMP catat 98.67 peratus kebolehpasaran graduan - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatatkan 98.67 peratus kebolehpasaran graduan pada tahun 2022, rekod tertinggi setakat ini.