40 wakil industri bincang hala tuju TVET aras tinggi - Syahira, Yahya (2023)
KUANTAN – Perbincangan hala tuju Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) aras tinggi menerusi Perbincangan Meja Bulat (RTD) yang melibatkan lebih 40 wakil industri akan digunakan untuk memperkasakan program itu.