Sisa Industri Lynas - Adakah Ia Merbahaya - Badhrulhisham, Abdul Aziz; Mohd Yusri, Mohd Yunus (UMPSA, 2023)
Isu keselamatan berkaitan dengan operasi kilang Lynas di Gebeng, Pahang sekali lagi menjadi isu perdebatan apabila tiba masanya untuk lesen operasi Lynas hendak diperbaharui.