Wakil industri akademia berkumpul dalam Perbincangan Meja Bulat (RTD) ke arah TVET aras tinggi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUALA LUMPUR, 27 Februari 2023 - Penganjuran Perbincangan Meja Bulat (RTD) mengenai akademia-industri memberi peluang lebih 40 wakil industri membincangkan hala tuju program TVET aras tinggi bagi memenuhi keperluan negara.