Pembabitan swasta, GLC bantu usaha perkasa TVET perlu diperhebat - UMP, PNC (Berita Harian, 2023)
KUALA LUMPUR: Pembabitan pihak swasta dan syarikat berkaitan kerajaan (GLC) perlu diperhebat bagi memperkasakan Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET).