UMP lancar 8 Kempen Inisiatif Kelestarian Kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 23 Februari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan lapan Kempen Inisiatif Kelestarian bagi meningkatkan kesedaran warga untuk menjaga alam sekitar seiring merealisasikan hasrat universiti ke arah Kampus Lestari.