NC UMP umum 8 iltizam melestari kecemerlangan UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 23 Februari 2023 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin mengumumkan lapan iltizam dan azam bagi melestari kecemerlangan dalam kualiti akademik, pembangunan penyelidikan dan perkhidmatan agar UMP terus diiktiraf di persada dunia.