UMP juara Karnival Sukan Jabatan Bendahari MTUN - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 17 Februari 2023 – Universiti Malaysia PAHANG (UMP) yang merupakan pasukan tuan rumah menjuarai Karnival Sukan Jabatan Bendahari MTUN yang disertai hampir 150orang staf Jabatan Bendahari dari empat buah Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN) yang berkampung selama dua hari baru-baru ini.