Manifestasi jaringan mesra - Suliati, Asri (Harian Metro, 2023)
SERAMAI 100 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima bantuan komputer riba sumbangan Kumpulan FGV Holdings Berhad dengan kerjasama Muslim Care Malaysia sebagai memenuhi tanggungjawab sosial mereka kepada masyarakat.