Kerap guna gajet antara punca masalah kesihatan mental kanak-kanak - Dr Noradilah - Faida, Rahim (Astro Awani, 2023)
KUALA LUMPUR: Kekerapan bergantung kepada gajet sehingga ketagihan antara faktor utama kanak-kanak masa kini berdepan dengan masalah kesihatan mental.