Kolaborasi strategik UMP-UTP dalam amalan terbaik pembangunan penyelidikan dan kecemerlangan akademik - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
SERI ISKANDAR , 16 Februari 2023 - Pertemuan dua hala antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Universiti Teknologi Petronas (UTP) memberi peluang kedua-dua pihak berkongsi kepakaran dalam bidang akademik, pembelajaran, pembangunan penyelidikan, sumber manusia, pembangunan pelajar dan kelestarian kewangan.