100 pelajar UMP terima bantuan komputer riba daripada Kumpulan FGV Holdings Berhad - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 15 Februari 2023 - Seramai 100 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan bantuan komputer riba sumbangan Kumpulan FGV Holdings Berhad dengan kerjasama Muslim Care Malaysia sebagai memenuhi tanggungjawab sosial mereka kepada masyarakat.