SULAM 2023 Pelajar UMP berkongsi teknologi penjujukan di MRSM Kuantan - Hajar Fauzan, Ahmad (2023)
Seramai 21 orang pelajar BSB3703 Microbial Genomics telah turun menyantuni pelajar tingkatan 4 MRSM Kuantan pada baru-baru ini bagi menjayakan projek SULAM 2023 yang diselia oleh Ts Dr Hajar Fauzan Bin Ahmad dan para pendidik program Bioteknologi Industri, Fakulti Sains dan Teknologi Industri, Universiti Malaysia Pahang.