Program Bual Bicara Industry Challenges Are You Ready As an OSH Intern - Khairiah, Mohd Mokhtar (2023)
Satu program bual bicara bertajuk Industry Challenges: Are You Ready As an OSH Intern? telah diadakan pada 30 Disember di Auditorium Perpustakaan UMP Kampus Paya Besar sebagai penutup tahun 2022.