UMP perluas program ijazah dual dengan Beijing Jiaotong University - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
KUANTAN – Program ijazah dual UMP kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Karlsruhe University of Applied Sciences (HKA) sejak 12 tahun lalu kini diperluas ke negara China.