45 pelajar program UMP BJTU tajaan JPA ke China - Asrol, Awang (Berita Harian, 2023)
KUANTAN: Seramai 45 pelajar Program Ijazah Dual Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Beijing Jiaotong University (BJTU) China menyambung pengajian ke China, hari ini.