UMP, Bosch Rexroth jalin kerjasama dalam pembangunan bidang kejuruteraan automasi - Norhafizan, Zulkifli (Utusan Malaysia, 2023)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai kerjasama dengan Bosch Rexroth Sdn. Bhd. (Bosch Rexroth) bagi memperkukuh hubungan universiti-industri dalam aktiviti pembangunan kurikulum.