Sukarelawan UMP Kilau sertai inisiatif program tanam 1,000 pokok Rhu - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 13 Februari 2023 - Seramai 65 orang Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kilau menyertai Program Pembersihan Pantai dan Penanaman Pokok sempena Sambutan Hari Radio Sedunia anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang dengan inisiatif menanam 1,000 pokok Rhu di Pantai Kempadang, Kuantan.