45 pelajar program UMP BJTU tajaan JPA berlepas ke China - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
SEPANG, 13 Februari 2023 - Seramai 45 pelajar Program Ijazah Dual Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Beijing Jiaotong University (BJTU) China yang bakal menyambung pengajian di BJTU berlepas ke China baru-baru ini bagi menyambung pengajian di peringkat ijazah sarjana muda selama dua tahun di sana.