Kabinet bayangan PN bukti politik negara semakin matang - Suraya, Ali (Berita Harian, 2023)
KUALA LUMPUR: Politik negara dilihat semakin matang dengan penubuhan Kabinet bayangan oleh Perikatan Nasional (PN).