Kepimpinan PGA UMP baharu dilantik - Shahrizai, Sarif (2023)
KUANTAN, 2 Februari 2023 - Institut Pengajian Siswazah (IPS) Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Persatuan Pascasiswazah UMP 2023 dan Majlis Penghargaan Persatuan Pascasiswazah UMP 2022 bertempat di Hotel AC Mariott Kuantan.