TVET berimpak tinggi sinergi lanskap pendidikan negara - Syahira, Yahya (2023)
KUANTAN – Pelaksanaan konsep Malaysia Madani meliputi keperluan meneroka aspek pendidikan juga usaha meningkatkan martabat rakyat dan negara ini.