UMP dan Bosch Rexroth jalin kerjasama dalam pembangunan Kejuruteraan Automasi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 6 Februari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai kerjasama dengan Bosch Rexroth Sdn. Bhd. (Bosch Rexroth) dalam aktiviti pembangunan kurikulum bagi memperkukuh kolaborasi universiti-industri.