100 Bakul Rahmah UMP diagih kepada mangsa banjir Kota Tinggi - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggerakkan Misi Sukarelawan Banjir Selatan dengan mengagihkan sumbangan bagi membantu mangsa banjir di Kampung Teluk Hutan Lesung Tanjung Sedili Kota Tinggi, Johor Bahru.