80 pelajar SMK Jengka 6 lawat UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
PEKAN, 27 Januari 2023 - Seramai 80 pelajar tingkatan tiga dan empat serta lapan guru pengiring dengan disertai oleh Pengetua Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 6, Faridzah Ahmad melawat Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini.