11 Aspirasi fokus hala tuju baharu KPT lonjak pendidikan tinggi negara - Nor Salwana, Mohammad Idris (2023)
PUTRAJAYA, 30 Januari 2023 - Menteri Pendidikan Tinggi, Yang Berhormat Dato' Seri Mohamed Khaled Nordin telah menggagas 11 aspirasi yang bakal menjadi tonggak dalam usaha dan panduan melonjakkan sektor pendidikan Malaysia agar lebih berkualiti dan diiktiraf.