Tiga pelajar cedera rempuh lembu - Mohd Rafi, Mamat (Harian Metro, 2023)
Pekan: Muhammad Adeeb Husaini Razali, 19, hampir kehilangan nyawa selepas motosikal ditunggangnya terlanggar lembu jantan di Jalan Pekan-UMP dekat Peramu, di sini kelmarin.