Dokumentari Pelayaran Sang Maestro dedah sejarah Empayar Melayu - Norhafizan, Zulkifli (Utusan Malaysia, 2023)
PEKAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Tayangan Khas Dokumentari Pelayaran Sang Maestro dan Sesi Dialog Cendekia sebagai usaha mendedahkan perjalanan sejarah empayar Melayu.