Pelajar UMP terima hadiah kecemerlangan Duta Besar China - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
PEKAN – Seramai 47 pelajar Program Ijazah Dual Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Beijing Jiatong University (BJTU) China yang bakal menyambung pengajian di BJTU menerima sumbangan hadiah kecemerlangan Duta Besar China.