Aktiviti sukarelawan bentuk jati diri Natasha - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Kosmo, 2023)
Berkhidmat tanpa mengharap balasan, itulah kata azimat dipegang oleh Siti Nor Natasha Che Mat Nasir, 22 yang tidak pernah jemu melibatkan diri dalam aktiviti kesukarelawan.