Di sebalik lensa telefon pintar, Noor Azhar hasilkan karya unik - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 27 Januari 2023 - Minat untuk mencuba sesuatu yang baharu dan mencari kepuasan berkarya dengan menggunakan telefon pintar telah memberikan inspirasi buat Pereka UMP, Noor Azhar Abd. Rasid, 49, menghasilkan karya di sebalik lensa telefon pintarnya.