Program SULAM UMP dedah kepentingan mikrob dalam industri bioteknologi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 26 Januari 2023 - Seluruh dunia terkesan dengan kemunculan wabak COVID-19 dan sehingga kini, sebanyak 48.6 juta orang telah dijangkiti dan meragut lebih 6 juta nyawa dalam hanya tempoh dua tahun.