Lawatan Pelaksanaan Program Pemulihan dalam Komuniti PPDK - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 26 Januari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan daripada delegasi Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Kementerian Kewangan Malaysia dan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) bagi meninjau mengenai pelaksanaan Program Pemulihan dalam Komuniti (PPDK) di peringkat UMP.