UMP, UNITEN bakal teroka kerjasama strategik berkaitan tenaga - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PUTRAJAYA, 9 Januari 2023 - Kunjungan delegasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) baru-baru ini bakal berkongsi kepakaran dalam menjalinkan usaha sama dari segi akademik, teknologi, kepakaran dan lain-lain khususnya berkaitan tenaga (energy).