Chinese New Year Cultural 2023 perkenalkan budaya tradisi masyarakat Cina - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2023)
PEKAN, 5 Januari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Chinese New Year Cultural 2023 dalam mengukuhkan persahabatan dalam kalangan semua etnik di Malaysia.