Jelajah Kenduri Rewang Adabi bersama pelajar UMP erat hubungan baik - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PAYA BESAR, 10 Januari 2023 - Lebih 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menikmati juadah makan tengah hari yang lazat secara percuma sempena Program Jelajah Kenduri Rewang Adabi bersama pelajar UMP bertempat di Masjid Universiti.