Pelajar UMP terima Hadiah Kecemerlangan Duta Besar China - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 4 Januari 2023 - Seramai 47 pelajar Program Ijazah Dual Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Beijing Jiatong University (BJTU) China yang bakal menyambung pengajian di BJTU menerima sumbangan hadiah kecemerlangan Duta Besar China.