DREBARedu, kit robot canggih untuk kegunaan pelajar TVET - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Malaysia, 2022)
Sistem robotik berkembang pesat disebabkan oleh Revolusi Industri 4.0 di segenap sektor. Sektor perkilangan, perladangan dan pembuatan akan menggunakan robot bagi menggantikan manusia. Peralihan teknologi merupakan sesuatu yang tidak dapat dielakkan.