UMP anjur aktiviti berbasikal sempena kunjungan KUSKOP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
Kunjungan Ketua Setiausaha, Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP), Datuk Suriani Ahmad ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) diraikan dengan pelbagai aktiviti bersama pegawai serta pelajar.