10 peserta Kursus Fiber Optik Muip-UMP Advanced peroleh pekerjaan - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malaysia, 2022)
KUANTAN: Seramai 10 peserta Program Latihan Kursus Fiber Optik tajaan Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (Muip) dengan kerjasama UMP Advanced Education (UMP Advanced) berjaya menamatkan latihan dan memulakan pekerjaan dalam bidang fiber optik di sekitar Temerloh dan Bentong.